Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

O Διαχρονικός βιασμός της Ιστορίας και της Γλώσσας μας!



Πος θα γραφο στα ελινικα τισ λεκσισ "λεσχι μ
πιλντερμπεργκ" κιρια ανα διαμανδοποιλοι; Εκσερετικο το εργο ποι αφισατε επι ιποιργιας σασ - Πσαχνοιμε να εκσεβροιμε λογια για να σασ εφχαριστισοιμε για τισ ορεεσ αλαγεσ στη γλοσα μασ
Παναγιώτης Αποστόλου 
aegeantimes.gr 

 


Στα χρόνια της μεταπολίτευσης το πολίτευμα της πατρίδος μας, από Κοινοβουλευτική Δημοκρατία μετετράπη, από τους φαύλους και ξετσίπωτους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβερνούν, σε άκρατη κομματοκρατία. 

Αυτά τα κόμματα αντί να είναι όργανα προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και του δημοκρατικού πολιτεύματος, εξελίχτηκαν σε σπόνσορες των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, των διαφόρων συντεχνιών και της νέας τάξεως πραγμάτων. 

Έτσι, έγιναν παράγοντες εκμαυλισμού, διαφθοράς, διαπλοκής και ξεχαρβαλώματος της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους. Τα πολιτικά πειθήνια όργανα αυτών των κομμάτων, όλα αυτά τα 38 χρόνια της μεταπολίτευσης, εκτός της συνειδητής οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών της πατρίδας μας, προσπάθησαν έξυπνα και μεθοδικά να εξαλείψουν από τους Έλληνες, την φλόγα του Ιστορικού παρελθόντος τους, που επί αιώνες φωτίζει τις ..
καρδιές τους. Ο καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης πραγμάτων, ήταν και είναι η κατάργηση των παρελάσεων, η αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία, η αποκαθήλωση των Ιερών εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια και το πετσόκομμα της Ελληνικής γλώσσας. Ιδιαίτερα για την Ελληνική γλώσσα, με τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις τους, προσπάθησαν και συνεχίζουν να προσπαθούν να την ευνουχίσουν και να την καταστήσουν από μητέρα γλώσσα της Οικουμένης, σε μια απλή γλώσσα, όπως τόσες και τόσες άλλες. Προ ημερών μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, ένιωσε τεράστια έκπληξη (εκτός των υποψιασμένων πολιτών, όπως ο υποφαινόμενος), όταν πληροφορήθηκε πως εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, θα διανεμηθεί στα Ελληνικά σχολεία το νέο βιβλίο γραμματικής της Ε΄και ΣΤ΄τάξεως δημοτικού κατά το οποίο τα μεν φωνήεντα από 7 γίνονται 5, τα δε σύμφωνα από 17 γίνονται 15!!! 

Παρατηρούμε δηλαδή, μια αβίαστη και άνευ προηγουμένου κακοποίηση και παραχάραξη της Ελληνικής αλφαβήτου με την αφαίρεση των γραμμάτων η, υ, ω, ξ και ψ

Τα παραπάνω και όχι μόνο φρικαλέα παρουσιάζονται σ΄αυτό το νέο τερατούργημα του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων και της συγγραφικής ομάδας που αποτελείται από τις Ειρήνη Φιλιππάκη-Warburton και Μαργαρίτα Λουκά, καθώς και από τους Γεώργιο Κοτζόγλου και Μιχάλη Γεωργιαφέντη.Το πλέον, αξιοσημείωτο που πρέπει να τονιστεί, είναι πως η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου έγινε όταν στο Υπουργείο Παιδείας ήταν Υπουργός η αλήστου μνήμης, κ. Άννα Διαμαντοπούλου. 
Είναι σε όλους μας γνωστό πως η κ. Διαμαντοπούλου, είναι εκλεκτό τέκνο της νέας τάξεως πραγμάτων, της παγκοσμιοποίησης και της λέσχης Bilderberg, εκείνου δηλαδή, του κλειστού club που καθορίζει το παγκόσμιο οικονομικό και γεωπολιτικό γίγνεσθαι. Γι΄αυτό, στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε πως τίποτε δεν είναι τυχαίο από μέρους της κ. Διαμαντοπούλου και να θυμηθούμε μεταξύ άλλων:
α) την πρόταση της επιτρόπου τότε, της Ε.Ε. (1999-2004) κ. Διαμαντοπούλου περί θεσμοθέτησης της Αγγλικής γλώσσας, ως δεύτερης επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα. Η πρόταση εκείνη ήταν πολύ πονηρή, γιατί θα σήμαινε πως η διδασκαλία των Αγγλικών ως δεύτερη επίσημη γλώσσα και η καθιέρωσή της ως βασικό μάθημα στο σχολείο θα της έδινε προτεραιότητα προκειμένου να καταστεί σε βάθος χρόνου, πρωτεύουσα γλώσσα του κράτους. Με αυτό τον τρόπο, εξυπηρετούσε τα μακροχρόνια νεοταξικά και πολυπολιτισμικά σχέδια των μεντόρων της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Ωστόσο, αξιοσημείωτο ήταν πως με την πρόταση αυτή, που η ίδια ουδέποτε αποποιήθηκε μέχρι σήμερα, δεν συμφώνησαν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ( Ευθυμίου, Βενιζέλος κ.α.), οι οποίοι δημιούργησαν θύελλα αντιδράσεων. 

β) επί παλαιότερης υπουργίας της κ. Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων (το νέο όνομα θεσμοθετήθηκε από εκείνη αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, οπότε και κατήργησε το «Εθνικής»), καταγράφεται πως στο σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου, «Ιστορία του νεώτερου και σύγχρονου κόσμου» στην σελίδα 130, υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία». 

γ) η αναφορά στα Μαθηματικά της ΣΤ΄Δημοτικού, στο Τετράδιο εργασιών, γ΄τεύχος, στο κεφάλαιο 45 και στην παράγραφο Δραστηριότητες με προεκτάσεις: «Ξενοφοβία», αναφέρονται τα παρακάτω: «Η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες , λόγω της οικονομικής ανάπτυξης, έγινε τόπος προορισμού πολλών οικονομικών μεταναστών. Οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν από τις πατρίδες τους αναζητώντας καλύτερη τύχη στη δική μας. Αν και η Ελληνική κοινωνία τους δέχτηκε και τους φιλοξένησε σαν παιδιά της, υπήρξαν κάποιες, ευτυχώς λίγες, φωνές διαμαρτυρίας. Να φύγουν οι ξένοι, φώναξαν κάποιοι, μας αλλάζουν τη σύνθεση του Ελληνικού κράτους, είπαν άλλοι». Όμως, δυστυχώς, για την κ. Διαμαντοπούλου, τα σημερινά δεδομένα δεν τη δικαιώνουν, από τη στιγμή που το σύνολο του Ελληνικού λαού δεν αποδέχεται τους μετανάστες ως οικονομικούς, αλλά ως λαθρομετανάστες, καθώς επίσης οι φωνές διαμαρτυρίας δεν είναι λίγες, αλλά πλέον, είναι φωνές απόγνωσης για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. 

Τα παραπάνω κατήγγειλα από 28 Απριλίου 2011, στο άρθρο μου «Το υπουργείο Νεοταξικής Παιδείας της κ. Διαμαντοπούλου».

http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/29-2011-04-30-08-19-19

Επιπρόσθετα, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά άλλα παραδείγματα που κατατάσσουν πλέον, την κ. Διαμαντοπούλου σε εκείνα τα πολιτικά πρόσωπα που είναι για την πατρίδα μας «persona non grata». Ως Υπουργός «χτύπησε» την πατρίδα μας σε όλα τα σύμβολα που διαχρονικά διέπουν τον Ελληνισμό, όπως, τα Εθνικά μας θέματα, την Ορθόδοξη πίστη μας και τη Γλώσσα μας. 

Έτσι, ποτέ δεν τίμησε το Υπουργικό αξίωμα που της ανέθεσε η πολιτεία, και ενέκρινε το ύποπτο περιεχόμενο τέτοιων βιβλίων που απευθύνονται στην τρυφερή ηλικία μικρών μαθητών. Είναι επίσης, εκείνη που με τις παρεμβάσεις της στην οργανωτική δομή της παιδείας, με τις συγχωνεύσεις σχολείων, με το νόμο των ωρομίσθιων, των αδιόριστων καθηγητών και τις αποσπάσεις τους, εν ονόματι της τηρήσεως του Μνημονίου, διέλυσε επί της ουσίας την παιδεία μας. 

Δυστυχώς, η Ελληνική γλώσσα, η αρχαιότερη όλων των λαών, όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, δέχτηκε αλλεπάλληλους βιασμούς από όλους εκείνους τους χαμηλοϋψείς-βλαπτικούς πολιτικούς εφιάλτες που ηγήθηκαν του αρμόδιου Υπουργείου και εντελώς «ανεύθυνα» προσπάθησαν με τις πολιτικές τους αποφάσεις να εκλαϊκεύσουν την γλώσσα μας, λατινικοποιώντας την και τελικά καταστρέφοντάς την. 

Παρ΄όλ΄αυτά, θα ήθελα να πιστεύω πως ο σημερινός Υπουργός Παιδείας, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, θα επιδείξει σωστά αντανακλαστικά και άμεσα θα καταργήσει το συγγραφικό τερατούργημα της νέας γραμματικής δημοτικού,επαναφέροντας την Γραμματική του Μανώλη Τριανταφυλλίδη με την οποία γαλουχήθηκαν οι τελευταίες γενιές Ελλήνων. 
Φρονώ δε πως ο νέος Υπουργός δεν θα συμμετέχει στη γλωσσική διαστροφή των παιδιών μας με τη μη ακύρωση αυτού του βιβλίου. Δεν θα επιτρέψει να χαθεί η ετυμολογία των Ελληνικών λέξεων και η γλώσσα μας να μετατραπεί σε μια ακόμη συμβατική γλώσσα. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να γνωρίζει πως ο λαός μας έχει μνήμη και δεν ξεχνά, εκείνους που προδίδουν τα διαχρονικά σύμβολά του. Ενώ, θα πρέπει να θυμάται πως η κ. Διαμαντοπούλου δεν εξελέγη καν βουλευτής, όπως παλαιότερα την ίδια τύχη είχε και μια άλλη υπουργός παιδείας με εφάμιλλο αποτρόπαιο υπουργικό έργο, η κ. Γιαννάκου.

1 σχόλιο: