Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δωρεάν Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών

Η ομάδα Όλυμπος έχει ξεκινήσει έναν αγώνα αντίστασης κατά της αφαίρεσης γραμμάτων της ελληνικής γλώσσας και της οργανωμένης επίθεσης κατά του Ελληνικού Πολιτισμού μας. Αντισταθείτε συμμετέχοντας στα δωρεάν μαθήματα αρχαίων ελληνικών. Καλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες να πάρουν μέρος σε αυτήν την ευαισθητοποίηση και το σχολείο της πραγματικής αρχαίας ελληνικής γλώσσας, σας περιμένουμε ζωντανά κάθε Πέμπτη στις 22:30 ώρα Ελλάδας.


http://ethonoe.blogspot.gr/2012/07/2.html

1 σχόλιο:

  1. Η ομάδα Όλυμπος έχει ξεκινήσει έναν αγώνα αντίστασης κατά της αφαίρεσης γραμμάτων της Ελληνικής γλώσσας και της οργανωμένης επίθεσης κατά του Ελληνικού Πολιτισμού μας. Αντισταθείτε συμμετέχοντας στα δωρεάν μαθήματα (αρχαίων) Ελληνικών. Καλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες να πάρουν μέρος σε αυτήν την ευαισθητοποίηση και το σχολείο της πραγματικής αρχαίας Ελληνικής γλώσσας, σας περιμένουμε ζωντανά κάθε Πέμπτη στις 22:30 ώρα Ελλάδας.

    http://ethonoe.blogspot.gr/ (κεντρική ιστοσελίδα και παλιά μαθήματα)
    και
    http://ethonoe2.blogspot.gr/ (ειδική διαμορφωμένη ιστοσελίδα των ζωντανών μαθημάτων αρχαίων Ελληνικών μέσω WEB TV, chat και σημειώσεων)

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή